De wending 8 mei

  Ik was manager van een grafisch bedrijf „Ik werd voor 90 procent doof. Mensen kan ik sindsdien alleen met heel zware gehoorapparaten verstaan. Telefoneren, recepties, vergaderen – dat werd een kwelling. Ik zat als een zombie achter mijn bureau.” Ik ben zorg-ijscoman „Als eigenaar van Da Giovanni heb ik mezelf opnieuw uitgevonden. Ik verkoop

John van der Poel (46) Getrouwd, vier kinderen Woont in Swalmen

John van der Poel (46) Getrouwd, vier kinderen Woont in SwalmenJohn van der Poel (46) Getrouwd, vier kinderen Woont in Swalmen

 

Ik was manager van een grafisch bedrijf

„Ik werd voor 90 procent doof. Mensen kan ik sindsdien alleen met heel zware gehoorapparaten verstaan. Telefoneren, recepties, vergaderen – dat werd een kwelling. Ik zat als een zombie achter mijn bureau.”

Ik ben zorg-ijscoman

„Als eigenaar van Da Giovanni heb ik mezelf opnieuw uitgevonden. Ik verkoop koffie, chocola en ambachtelijk schepijs. ’s Middags begeleid ik er mensen met een beperking.”

Deze rubriek gaat over mensen die het roer in hun leven radicaal hebben omgegooid. Deed u dat onlangs en wilt u in deze rubriek staan? Stuur een mail naar mensen@nrc.nl