De wending 15 mei

Ik was gezond en op reis „Londen, Nederland, België, Frankrijk, Italië, Griekenland, Turkije, Syrië, Jordanië, Israël, Egypte, Eritrea, Ethiopië. Daar kreeg ik een lift van een pick-uptruck. Die werd aangehouden door overvallers. Ze gooiden een handgranaat naar binnen. Geen idee waarom.” Ik ben rolstoelgebruiker „Ik ben wereldkampioen genieten. Leven is een feest, ook in een

Margreet Bos (39), Single. Woont in Het Dorp, ArnhemMargreet Bos (39), Single. Woont in Het Dorp, Arnhem

Ik was gezond en op reis

„Londen, Nederland, België, Frankrijk, Italië, Griekenland, Turkije, Syrië, Jordanië, Israël, Egypte, Eritrea, Ethiopië. Daar kreeg ik een lift van een pick-uptruck. Die werd aangehouden door overvallers. Ze gooiden een handgranaat naar binnen. Geen idee waarom.”

Ik ben rolstoelgebruiker

„Ik ben wereldkampioen genieten. Leven is een feest, ook in een rolstoel.”

Deze rubriek gaat over mensen die het roer in hun leven radicaal hebben omgegooid. Deed u dat onlangs en wilt u in deze rubriek staan? Stuur een mail naar mensen@nrc.nl
    • Tom Janssen