De wending 1 mei

Ik was dierenarts „Vanaf m’n twaalfde wilde ik iets medisch. Mijn moeder was verpleegster, ik kom van het platteland. Dierenarts! Een dierenarts mag alles: verloskunde, chirurgie, interne dingen…” Ik ben specialist bedrijfscultuur „Na allerlei omzwervingen trof ik mijn zakenpartner, een bedrijfskundige die zich toelegt op de cultuur en relaties binnen bedrijven. Inspirerende vent, heel belezen,

Cathrien van Verschuer (52). Getrouwd, drie kinderen Woont in Laren (Gld)Cathrien van Verschuer (52). Getrouwd, drie kinderen Woont in Laren (Gld)

Ik was dierenarts
„Vanaf m’n twaalfde wilde ik iets medisch. Mijn moeder was verpleegster, ik kom van het platteland. Dierenarts! Een dierenarts mag alles: verloskunde, chirurgie, interne dingen…”
Ik ben specialist bedrijfscultuur
„Na allerlei omzwervingen trof ik mijn zakenpartner, een bedrijfskundige die zich toelegt op de cultuur en relaties binnen bedrijven. Inspirerende vent, heel belezen, maar een zwever, minder geaard dan ik.”
Deze rubriek gaat over mensen die het roer in hun leven radicaal hebben omgegooid. Deed u dat onlangs en wilt u in deze rubriek staan? Stuur een mail naar mensen@nrc.nl