Beste bio-actievoerders, heb genade

De actiegroep Take the Flour Back wil op 27 mei de proefgewassen ‘ontsmetten’(lees: vernielen) van het genetische laboratorium Rothamsted bij Londen. De actievoerders en het lab discussiëren online via video’s en open brieven. De video’s laten opmerkelijke verschillen zien. Waar de actiegroep met een gelikte propagandafilm komt, doen de slecht gesoigneerde wetenschappers niets anders dan

De actiegroep Take the Flour Back wil op 27 mei de proefgewassen ‘ontsmetten’(lees: vernielen) van het genetische laboratorium Rothamsted bij Londen. De actievoerders en het lab discussiëren online via video’s en open brieven. De video’s laten opmerkelijke verschillen zien. Waar de actiegroep met een gelikte propagandafilm komt, doen de slecht gesoigneerde wetenschappers niets anders dan het voorlezen van een verklaring die al online staat. Als het om propaganda gaat, kan de wetenschap nog heel wat leren van het actiewezen.


De actiegroep heeft alweer geantwoord op de video annex verklaring van Rothamstead. Let op het uitgebreide notenapparaat.

    • Herbert Blankesteijn