Zit je binnen met dit mooie weer? Van dit filmpje word je weer vrolijk

Ben je op deze eerste officiële zomerdag van het jaar aan het werk? Zit je binnen achter een bureau en zie je de zon slechts door het raam schijnen? Laat je humeur er niet door verpesten – dit vrolijke filmpje, gemaakt door de Londense designerstudio YumYum, kan daar misschien wat bij helpen. En biedt meteen wat inspiratie voor de lunch.

Ben je op deze eerste officiële zomerdag van het jaar aan het werk? Zit je binnen achter een bureau en zie je de zon slechts door het raam schijnen? Laat je humeur er niet door verpesten - dit vrolijke filmpje, gemaakt door de Londense designerstudio YumYum, kan daar misschien wat bij helpen. En biedt meteen wat inspiratie voor de lunch.

Wie kent het niet: een fles waar de saus niet uitkomt, zelfs niet na hevig schudden? In deze blijmoedige animatie, voorzien van zoetsappige kleurtjes en een opgewekt muziekje, is zelfs een grote, herkenbare ergernis niet onaangenaam om naar te kijken. Waarschuwing: je wordt er misschien wel wat hongerig van.