Mark Zuckerberg getrouwd

Facebook co-founder and CEO Mark Zuckerberg and Priscilla Chan are seen in this screengrab of a wedding photo posted on Zuckerberg's Facebook page May 19, 2012. Zuckerberg wed longtime girlfriend Chan on Saturday, announcing the nuptials through a status update on the social networking site. REUTERS (UNITED STATES - Tags: SOCIETY ENTERTAINMENT MEDIA PROFILE BUSINESS) NO SALES. NO ARCHIVES REUTERS

Facebook-oprichter Mark Zuckerberg (28) is zaterdag getrouwd met zijn vriendin Priscilla Chan (27). Zuckerberg kondigde het huwelijk aan door de status van zijn Facebook-profiel te veranderen in ‘getrouwd’. De melding ging vergezeld van een foto van het bruidspaar. 280.000 mensen reageerden op het bericht. Gasten op de bruiloft dachten naar het afstudeerfeest van Chan te komen, maar werden verrast toen het om een trouwerij bleek te gaan. De bruiloft kwam aan het einde van een hectische week voor Zuckerberg. Vrijdag maakte Facebook een gang naar de beurs. Reuters