Twee doden bij aanslag in Bogotá

An injured man is aided by policemen at the scene of an explosion in a central avenue in Bogota May 15, 2012. A bomb attack in a commercial district of Colombia's capital Bogota killed two people on Tuesday and injured a former interior minister who was the target, President Juan Manuel Santos said. REUTERS/Fredy Builes (COLOMBIA - Tags: POLITICS CIVIL UNREST CRIME LAW)
An injured man is aided by policemen at the scene of an explosion in a central avenue in Bogota May 15, 2012. A bomb attack in a commercial district of Colombia's capital Bogota killed two people on Tuesday and injured a former interior minister who was the target, President Juan Manuel Santos said. REUTERS/Fredy Builes (COLOMBIA - Tags: POLITICS CIVIL UNREST CRIME LAW) REUTERS

Bij een bomaanslag in de Colombiaanse hoofdstad Bogotá zijn gisteren twee mensen om het leven gekomen. Volgens president Juan Manuel Santos was de aanslag gericht tegen oud-minister van Binnenlandse Zaken Fernando Londono, die gewond raakte, maar buiten levensgevaar was. De explosie deed zich kort voor het middaguur voor in een drukke straat. Bij de aanslag kwamen de chauffeur van Londono en een beveiliger om het leven. Minstens negentien mensen raakten gewond. De politie zei ook een autobom onschadelijk te hebben gemaakt in het centrum van Bogotá. AP