Vijf meter hoge herenfiets terecht

NOVUM89:FIETS VAN NULDE STAAT IN WESTERBORK:WESTERBORK;14MAY2012-Westerbork - De bekende ''Witte-fiets'' van Nulde staat in Westerbork. De fiets werd weken geleden gestolen langs de A28 bij strand Nulde. De fiets dook dinsdagmiddag op in Westerbork. De evenementen-commissie van Westerbork heeft de fiets ''geleend'' om Westerbork, dat dit jaar startplaats is van de rijwielvierdaagse, te promoten.Novum/hm/str.Harm Meter Novum HARM METER

Het kunstwerk ‘De Herenfiets’, dat vorige week werd gestolen, is terecht. De vierhonderd kilo wegende fiets werd voor de grap meegenomen door de organisatie van de Drentse Fiets4Daagse van zijn standplaats aan de A28 bij het Gelderse strand Nulde. De organisatie zette de fiets, die vijf meter hoog en 5,5 meter lang is, in Westerbork. Daar begint dit jaar de fietsvierdaagse, zo meldt de NOS. NRC