Kijken: uitsloven en goed mikken, nu met retro-schijven

Een groepje Amerikaanse studenten hoorden het woord ‘trickshots’, hadden waarschijnlijk nog een platenspeler liggen en zagen een uitdaging: van zover mogelijk een grammofoonplaat precies op de speler gooien met behulp van glijbanen, een halfpipe, een zendmast, ninja-moves en natuurlijk een ongeëvenaarde pokerface.

Een groepje Amerikaanse studenten hoorden het woord ‘trickshots’, hadden waarschijnlijk nog een platenspeler liggen en zagen een uitdaging: van zover mogelijk een grammofoonplaat precies op de speler gooien met behulp van glijbanen, een halfpipe, een zendmast, ninja-moves en natuurlijk een ongeëvenaarde pokerface.

En oefening baarde kunst bij de heren:

Ze keken de truc af van de man die ‘trickshots’ met een frisbee op de kaart zette, Brodie Smith. Al of niet met z’n basketbalvrienden.

Ook zonder prullenbak kan hij trouwens prima uit de voeten. Een speedboot werkt ook uitstekend.