Niks te doen dit weekend? Probeer dit eens: thema-domino

Hoewel SBS6 tot in den treure het dominoën uitmolk en de nek om draaide – wie heeft het nog wel eens over Domino D-Day? – leeft het steentjes zetten nog wel degelijk. Domino is nog steeds alive and kicking getuige deze dertigduizend steentjes die geheel in Nintendo-thema werden opgesteld.

Hoewel SBS6 tot in den treure het dominoën uitmolk en de nek om draaide - wie heeft het nog wel eens over Domino D-Day? - leeft het steentjes zetten nog wel degelijk. Domino is nog steeds alive and kicking getuige deze dertigduizend steentjes die geheel in Nintendo-thema werden opgesteld.

Dit dominofeestje is te danken aan de virtuozen Shanes Dominoez en Dieck Domino. Zij eren de gamegigant Nintendo door logo’s, iconische karakters en hele consoles na te bouwen met de steentjes. Dertigduizend in totaal dus, als we de heren moeten geloven. En waarom ook niet?

Voor de wat beter geïntegreerde gamer: Sonic the Hegdehog is opgenomen omdat deze door Nintendo-liefhebbers niet alleen geëerd wordt als Sega’s waardige tegenhanger van Mario, maar ook omdat de Sonic-games al jaren met plezier op de Nintendo-consoles worden gespeeld.

    • Jules Seegers