zorgtweets

Maureen Belderink @LibelleMaureen Vrolijk word ik er niet van. Hooguitfilosofisch #verpleeghuis

Hans Hoogerheide @hahoog #12000 extra arbeidsplaatsen in de langdurige #zorg: muisstil! Waar blijven ze? #verpleeghuis

Lilian Marijnissen @MarijnissenL Verkorten van diensten is zeker niet de oplossing voor betere kwaliteit van zorg. Meer personeel en minder flex wel! #BD #zorg #verpleeghuis

Hyke Oostenbrink @HykeOostenbrink Hoeveel #verpleeghuis voeren binnenkort in dat wasbeurt gedaan wordt met een kant-en-klaar washandje met soort gel, zo #goedvoordehuid?

dochter @verpleeghuis Hij zit/ligt op zijn relaxstoel en contact lukte vandaag echt niet. Onder zijn raam staan kinderen op de vrijmarkt. in de zon #contrast

Judith @Juuuuuud Pik oma op uit het verpleeghuis om samen op pad te gaan. Geef haar een kus op haar hoofd. Zij: ‘Pas op mijn mooie kapsel!’ 90 jaar. :-)

anne-miek wijnbergen@miek65 Gaat zo hard achteruit. Niet bij te houden. Maar ja... dan komt er een psycholoog van het verpleeghuis over ademhalingsoefeningen?

Roel Coutinho ? @RIVM_Coutinho Griepepidemie is voorbij maar#influenzavirus AH3N2 komt nog steeds voor in verpleeghuizen.Dokters blijf aan griep denken!

Paul Jansen ? @pauljansennl@AngelaBransen: Zorgvisie - Verpleeghuizen kunnen dementiezorg niet alleen aan: http://bit.ly/IBLeq3” dementiefilm.nl (via @JRuyten)

Op pag. 2/3: Een zoektocht naar een verpleeghuis voor demente vader (92)