Nieuwe stop-motion clip Delta Heavy: bekende bordspellen aan stukken

“The best stop-motion massacre of board games and nostalgia you will see today”. Zo noemt Gawker de nieuwe videoclip bij Delta Heavy’s “Get By”, geregisseerd door Ian Robertson.

“The best stop-motion massacre of board games and nostalgia you will see today”. Zo noemt Gawker de nieuwe videoclip bij Delta Heavy’s “Get By”, geregisseerd door Ian Robertson.

Zeeslag, Wie is het, Scrabble, Subbuteo: een hele reeks aan bekende bordspellen en andere gezelschapsspellen komt in onderstaande clip voorbij. De bewegingen op de borden worden versneld afgespeeld, waardoor het lijkt alsof de poppetjes of kaarten dansen op de muziek. En als het refrein van “Get By” wordt ingezet, worden de spellen vakkundig aan stukken geslagen of door de trechter gehaald. “Watch as a cavalcade of classic boardgames from your childhood meet an untimely demise, all for the sake of dubstep”, schrijft thisiscolossal.com.