Officiële felicitatie van dictator Sacha Baron aan Hollande

Menig leider heeft de winnaar van de Franse presidentsverkiezingen al aan de telefoon gehad - Merkel, Di Rupo, Obama… Ook dictator Sacha Baron heeft zijn felicitaties doorgegeven, alhoewel hij liever DSK aan de macht had gezien.

Bekijk hieronder hoe Sacha Baron, de Britse komiek die bekend werd met zijn typetjes zoals Ali G en Borat, Hollande feliciteert in zijn rol als dictator. Van democratie houdt hij eigenlijk niet, ook niet van rechten voor burgers. Hij erkent dan eigenlijk ook alleen Dominique Strauss-Kahn als president, alhoewel hij het wel leuk vindt dat er iemand heeft gewonnen van ‘een dwerg’:


Félicitations officielles du Général Aladeen au… door Paramount_Pictures_France

Bekijk hier de trailer van de film ‘The Dictator’. Ter promotie daarvan verscheen Sacha Baron met een urn met de as van de overleden Noord-Koreaanse leider Kim Jong-Il op de Acadamy Awards (later bekende hij dat de as niets minder was dan… pannenkoekmix).