Feyenoord zit erbij hoor, maar de Goal van het Weekend komt uit Milaan

Alsof de loftrompet nog niet genoeg gestoken is met Feyenoord, heeft de club zich ook nog eens in onze wekelijkse selectie gewerkt. De mooiste kwam echter uit de Milanese derby.

Alsof de loftrompet nog niet genoeg gestoken is over Feyenoord, heeft de club zich ook nog eens in onze wekelijkse selectie gewerkt. De mooiste kwam echter uit de Milanese derby.

De grootste verrassing van de Eredivisie moet toch het Feyenoord van Ronald Koeman zijn. De 18-jarige Elvis Manu illustreerde het nieuwe elan en de wederopstanding van de Rotterdammers gisteren prachtig. Over Feyenoord gesproken: ooit was de Braziliaan Fred van de club, nu doet de veteraan ‘het’ nog steeds voor Fluminense (geweldige commentator). En uit Italië deze knaller van Sebastian Giovinco (Parma).

Arsenal-huurling Wellington Silva was dit weekend lekker behendig en akelig slim. Aan de andere kant van het spectrum was er de brute kracht van Eliseu (Malaga). Beter dan die van Fred? Kevin Kuranyi (Dinamo Moskou) doet een poging.

Maar dan de Derby della Madonnina tussen AC en Inter Milan. De ploeg van Wesley Sneijder wint waardoor Juventus kampioen wordt. De genadeklap voor de rossoneri kwam van Maicon, en hoe:

http://youtu.be/6HGT1akulv4