Kidsflits

Wat zou jij doen?

Kindertalkshow over lastige keuzes die kinderen soms moeten maken.

Zaterdag, Ned. 3, 16.50-17.35 uur

Oorlogswinter de serie

De film van Martin Koolhoven naar het boek van Jan Terlouw is in drie stukjes geknipt (deel 2 en 3 worden de komende weken op zaterdag uitgezonden, zelfde tijd). Martijn Lakemeijer speelt de 14-jarige Michiel, de wat bangige zoon van een burgemeester tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hij helpt een gewonde Engelse soldaat onderduiken.

Zaterdag, Ned. 2, 20.20-21.05 uur

Z@ppBios: Snuf de hond in oorlogstijd

Net als in Oorlogswinter vindt ook in Snuf de Hond een jongetje een gewonde parachutist en helpt hij hem met onderduiken. Maar dit jongetje, Tom, heeft gelukkig hulp van de Duitse herder Snuf.

Zondag, Ned. 3, 15.30-17.05 uur

Freek op safari

Bioloog Freek Vonk is op reis door de Afrikaanse wildernis. In deze aflevering vangt hij een varaan. Freek werd trouwens deze week nog door een haai in zijn hand gebeten. Gelukkig liet het dier weer los.

Zondag, Ned. 3, 17.30-17.40 uur