Dubbelzijdige jeans

Aan de buitenkant zien ze er niet bijzonder uit. Bleulab maakt op het eerste gezicht precies de spijkerbroeken die je nu veel op straat ziet: superstrak en vaak uitgevoerd in felle kleuren. Wat er bijzonder aan is, is dat je ze ook binnenstebuiten kunt dragen.

Het Californische jeansmerk maakt broeken die aan de ene kant grijs zijn, en aan de andere kant knalpaars. Of vergrijsd groen aan de buitenkant, en knalgroen met een glanslaagje aan de binnenkant.

Bleulab bestaat pas ruim een jaar, maar omdat de omkeerbare jeans al snel werd opgepikt door beroemdheden als Katy Perry en Charlize Theron opende al snel het ene na het andere verkooppunt. Voor Nederlanders is Bleulab voorlopig alleen online te koop. Het twee-voor-de-prijs-van-één-principe gaat niet helemaal op, de broeken zijn namelijk best duur: de prijzen variëren van 229 tot 299 euro.

    • Nathalie Wouters