In Maleisië ontvoerde jongen uit Brabant vrijgelaten

Via Twitter stuurde de vader van de jongen een foto de wereld in waarop te zien is hoe Nayati wordt begroet. Foto Twitter / Sham Moodliar

De 12-jarige jongen uit het Brabantse Son en Breugel die vrijdag in Maleisië werd ontvoerd is terecht. Dat heeft zijn vader vanochtend via Twitter laten weten. Over de omstandigheden van de vrijlating is nog niets bekend. Volgens de vader is de jongen ongedeerd teruggekeerd.

De NOS meldt dat Nayati Moodliar langs de snelweg is gedropt nadat dagenlange onderhandelingen een transactie inclusief losgeld opleverden.

Twitter avatar ShamMoodliar Sham Moodliar Nayati is home safe !!!!!!!!! http://t.co/W4PvMblx

De tiener werd vorige week in Kuala Lumpur door onbekende mannen in een auto gesleurd toen hij onderweg was naar school. Zijn ouders komen oorspronkelijk uit Zuid-Afrika en wonen momenteel tijdelijk in Maleisië omdat de vader daar werkt. Het gezin woonde in de afgelopen elf jaar in Son en Breugel.