Wedstrijd afgelast door regen? Dan gaan we dansen

Stel: je honkbalwedstrijd mag niet doorgaan vanwege de regen. Dan organiseer je natuurlijk een epische dance off tussen jouw team en je tegenstanders. In de categorieën ‘omdat het kan’, ‘want het regent’ en ‘malle dansjes in de modder’.

Beeld NRC / Koen Smeets

Stel: je honkbalwedstrijd mag niet doorgaan vanwege de regen. Dan organiseer je natuurlijk een epische dance off tussen jouw team en je tegenstanders. In de categorieën ‘omdat het kan’, ‘want het regent’ en ‘malle dansjes in de modder’.

Het overkwam de Nebraska Cornhuskers (afgekort tot ‘Huskers’) en het team van California State University Bakersfield, die het afgelopen zondag tegen elkaar zouden opnemen. Gelukkig kon hun nieuwe bezigheidstherapie de teams en het aanwezige publiek alsnog vermaken.

Kijk mee en geniet van een potje menselijk bowlen (0:27), een potje menselijk curling (0:35), sumoworstelen (0:43), rodeo (0:59), de ‘shake weight’ (1:08), een sterk staaltje op je handen lopen (1:21), nog meer rodeo (1:31), de ‘achtbaan’ (1:40), een paar malle dansjes in de modder (1:44), en de ‘worm’ (1:54):

Meer beeldmateriaal? Bekijk de dance off hier van bovenaf:

    • Judith Laanen