Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Voetbal

Ajax is kampioen. Jullie schreven het verslag

Na de indrukwekkende reeks van Ajax twijfelde bijna niemand er nog aan dat het kampioenschap vanavond, thuis tegen VVV, binnengehengeld werd. Eén puntje was genoeg tegen de nummer zestien van de Eredivisie – het werd 2-0. Velen gingen er goed voor zitten, maar bleven onderwijl wel druk twitteren, facebooken en instagrammen. Een ge-crowdsourced live verslag van de wedstrijd(dag).

Na de indrukwekkende reeks van Ajax twijfelde bijna niemand er nog aan dat het kampioenschap vanavond, thuis tegen VVV, binnengehengeld werd. Eén puntje was genoeg tegen de nummer zestien van de Eredivisie - het werd 2-0. Velen gingen er goed voor zitten, maar bleven onderwijl wel druk twitteren, facebooken en instagrammen. Een ge-crowdsourced live verslag van de wedstrijd(dag).