Dit is een artikel uit het NRC-archief

Voetbal

Ajax is kampioen. Jullie schreven het verslag

Na de indrukwekkende reeks van Ajax twijfelde bijna niemand er nog aan dat het kampioenschap vanavond, thuis tegen VVV, binnengehengeld werd. Eén puntje was genoeg tegen de nummer zestien van de Eredivisie – het werd 2-0. Velen gingen er goed voor zitten, maar bleven onderwijl wel druk twitteren, facebooken en instagrammen. Een ge-crowdsourced live verslag van de wedstrijd(dag).

Na de indrukwekkende reeks van Ajax twijfelde bijna niemand er nog aan dat het kampioenschap vanavond, thuis tegen VVV, binnengehengeld werd. Eén puntje was genoeg tegen de nummer zestien van de Eredivisie - het werd 2-0. Velen gingen er goed voor zitten, maar bleven onderwijl wel druk twitteren, facebooken en instagrammen. Een ge-crowdsourced live verslag van de wedstrijd(dag).