Luis Suárez, jij briljante etterbak, maakte de Goal van het Weekend

Hopla, de werkweek is weer begonnen en daar hoort een smakelijk doelpunt bij. De lekkernij wordt dit keer verzorgd door een oude bekende.

Eerst even naar Argentinië waar Santiago Silva namens Boca Juniors stijlvol te werk ging. Edinson Cavani deed de harten in Napels weer eens sneller kloppen. En in Rusland ging Marcos Pizzelli (Kuban) eens even tekeer.

Iets meer westwaarts, in Noorwegen, was het Rade Prica (Rosenborg) met een subtiele goal. Nog een stukje verder ramde Kyle Walker namens Spurs de bal in de touwen. En dan Adrián voor Atletico Madrid: alstublieft.

Het kon echter allemaal niet tippen aan Luis Suárez. Ooit door FC Groningen uit Uruguay gevist en dit weekend de held van de Premier League:

(voor Apple-mensen)