Correcties en aanvullingen

Studio Rolf.fr

In het artikel Rolf zaagt bureau van Juliana in tweeën (25 april, pagina 19) wordt het ontwerp van het kunstwerk Broken desk toegeschreven aan Rolf Snoeren. Dit is niet juist. Het is van Studio Rolf.fr.

Jan van Eyck

Bij het artikel De eerste drie Blockbusters (19 april, pagina 5) staat abusievelijk een detail afgebeeld van het schilderij Sint-Barbara van Jan van Eyck, uit de collectie van het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen. Het artikel verwees naar Van Eycks Madonna uit de kerk, uit de Gemäldegalerie der Staatlichen Museen zu Berlin.

Roger Cremers

Onder de foto van Tijs van den Brink, bij het artikel Langs de kerkverlaters met Jezus als bijrijder (28 april, Economiekatern, pagina 20), ontbreekt de naam van de fotograaf. Dat is Roger Cremers.