Kijken: het Kamerdebat door de ogen van Lucky TV

Geen dag zo verleidelijk om in te spelen op de actualiteit als vandaag. Lucky TV koos Geert Wilders uit als ‘zwarte Piet’ van het debat. Gewapend met zijn montage-apparatuur geeft de maker van de DWDD-uitsmijter zijn kijk op de dag.

Geen dag zo verleidelijk om in te spelen op de actualiteit als vandaag. Lucky TV koos Geert Wilders uit als ‘zwarte Piet’ van het debat. Gewapend met zijn montage-apparatuur geeft de maker van de DWDD-uitsmijter zijn kijk op de dag.

Als we de woorden die Lucky TV Wilders in de mond legt mogen geloven, is het heel simpel. Hij heeft de tong in het hart van ons mond… Of nee, we hebben ons de blaren op de rug met pijn in de tong van ons mond… Een moeizaam stamelende Wilders wordt uit zijn lijden verlost door Kamervoorzitter Gerdi Verbeet, met een Hollandse klassieker.