Paul McCartney strikt Johnny Depp en Natalie Portman voor videoclip

Paul McCartney heeft Johnny Depp en Natalie Portman weten te strikken voor zijn videoclip. Beide acteurs spelen een rol in de video van zijn nieuwe single My Valentine.

McCartneys dochter Stella, de mode-ontwerpster, zou de inspiratiebron zijn voor de beelden. Zowel Portman als Depp vertolken de songtekst van McCartney in gebarentaal. Overigens werkte laatstgenoemde onlangs ook al samen met shockrocker Marilyn Manson aan een cover van You’re So Vain van Carly Simon uit 1972.

De voormalige Beatle heeft drie versies van de clip uitgebracht. Eentje met Depp, in een andere clip is Portman te zien en in de derde video spelen zowel Depp als Portman een rol. De video is geregisseerd door Wally Pfister, weet de Britse entertainmentwebsite Digital Spy. Pfister deed eerder het camerawerk voor films als Inception en The Dark Knight.

Depp speelt in de clip gitaar, terwijl Portman het nummer My Valentine playbackt. Valentine is afkomstig van de nieuwste cd Kisses on the Bottom van de 69-jarige Brit, die vorige maand nog een zeer succesvol optreden in Nederland beleefde.