Ode aan het wattenstokje

Ik kan mij opmaken in een rijdende trein, op de rug van een paard en in het donker – tenminste als ik een wattenstokje bij me heb, anders kan ik het vergeten, dan wordt het een grote rotzooi. Met zo’n wattenstokje kun je heel handig herstelwerkzaamheden verrichten en pretenderen dat je binnen de lijntjes kunt kleuren.

Er zijn blijkbaar meer vrouwen zoals ik, want Givenchy heeft ‘Mister Perfect’ op de markt gebracht. Een stift die „met een simpele beweging uitgelopen mascara, een veeg eyeliner of uitgeschoten lippenstift verwijdert”. Precies wat mijn wattenstokjes dus ook doen.

Toegegeven, in mijn wattenstokjes zit geen ‘ultra zacht kokosnootextract’ om make-up te verwijderen, maar met een beetje spuug of een likje crème kom je ook een heel eind. Dan kun je die 28,50 euro in je zak houden en heb je al meer dan de helft bespaard voor, bijvoorbeeld, een mooie poederdoos van 45,50 euro van Givenchy.

Givenchy, Mister Perfect, 28,50 euro, verkrijgbaar vanaf 13 april