Kidsflits

Iep!

Vogelaar Warre (Huub Stapel) vindt een minibaby’tje met vleugels. Hij neemt haar mee naar huis en ze noemen haar Viegeltje. Echtgenote Tine (Joke Tjalsma) voedt haar als een meisje op, maar Warre denkt dat Viegeltje een vogeltje is. Hij krijgt gelijk als ze in de herfst met de trekvogels naar het zuiden vliegt.

Zaterdag, België Eén, 14.10-15.30 uur

Junior Dance

Danswedstrijd voor kinderen tussen de negen en vijftien jaar oud. Alle dansstijlen zijn welkom. De hoofdprijs is een optreden tijdens het Junior Eurovisie Songfestival 2012.

Zaterdag, Ned. 3, 19.25-19.56 uur

Loenatik, de Moevie

Film die voortkomt uit de jeugdserie Loenatik. Fats, De Majoor, Mevrouw De Haas, Bep Brul en Dokter Doolittle moeten hun gekkenhuis Zonnedael verlaten en komen terecht in een inrichting waar het heel wat minder gemoedelijk toegaat. De vijf gekken ontsnappen uit dit nieuwe onderkomen en proberen allemaal de weg terug naar Zonnedael te vinden.

Zondag, Ned.3, 15.30-17.10 uur