Mama mia let me gooooo - we will not let you go!

Zingende Canadees

Dronken mensen spreken de waarheid, maar sommigen zingen het liever. Nou ja, de waarheid - in elk geval Queen’s Bohemian Rhapsody. Dat doet een haveloze Canadees achterin een politiewagen dan ook, nadat hij stomdronken van de straat is geplukt.

De man protesteert in eerste instantie nog tegen z’n aanhouding, zo blijkt uit de beelden van de beveiligingscamera, maar als hij merkt dat dit geen zin heeft zet hij z’n bril af en zingt vol passie en emotie Bohemian Rhapsody. Het. Hele. Nummer.

Ook al zingt hij niet altijd even toonvast (dat is niet illegaal), de agenten hadden best wat achtergrondzang op zich kunnen nemen. Bovendien laten ze ‘m niet gaan, ook niet als hij hen (de RCMP) noemt in de tekst. Let him go!

(via)

Omdat het kan, en omdat het vrijdag is, hier nog twee versie’s van de eeuwige nummer één onder Tros-publiek.

    • Peter van der Ploeg