Batman in Lamborghini mag reis zonder boete vervolgen

Een zwarte Lamborghini en een chauffeur verkleed als Batman. Dat kom je als politieagent niet dagelijks tegen. Dienstdoende agenten in de buurt van Washington krabden zich achter hun oren toen zij de superheld zonder geldige kentekenplaat over de weg zagen zoeven.

De rest gaat volgens het boekje, zoals we dat kennen van televisie. De auto wordt naar de kant geleid, de centrale van de situatie op de hoogte gesteld en de automobilist naar zijn Batman-kentekenplaat gevraagd. Dat alles terwijl de camera rustig blijft filmen.

Wanneer blijkt dat Lenny B. Robinson, die regelmatig verkleed als superheld zieke kinderen in het ziekenhuis bezoekt, ook beschikt over een normale plaat, mag hij zijn weg vervolgen. Zonder boete wel te verstaan. Maar daarvoor moet hij nog wel eerst even op de foto.

http://youtu.be/ao5gLy4mHsc