Uit voor kinderen

Concert Eefje de Visser

Op de laatste dag van het jeugtheaterfestival Tweetakt geeft Eefje de Visser een concert in Theater Kikker. De zangeres schrijft van jongs af aan eigen liedjes, maar toen ze op haar 22ste besloot om het Nederlandstalig te proberen, werd ze ‘ontdekt’. In 2009 won ze De Grote Prijs van Nederland. Daarna speelde ze op veel belangrijke festivals. Haar CD heet ‘De koek’. 1 apr, 14 uur. Theater Kikker, Utrecht. tweetakt.net

Winnen en de beste zijn

De muzikale theatervoorstelling Zwemmen Zonder Mouwen gaat over drie jonge wedstrijdzwemmers met allemaal het zelfde doel: winnen en de beste zijn. Om dit te bereiken zijn ze iedere dag in het zwembad, de plek waar ze keihard trainen, waar de coach hen toeschreeuwt dat het nog niet goed genoeg is, waar ze lol hebben en waar ze tegen elkaar moeten strijden. Hoe ver gaan Cecile, Kim en Noortje voor hun doel? En wat vinden ze uiteindelijk echt belangrijk? Want, wie wil winnen kan ook verliezen...

1 apr, 14.30 uur. ICOONtheater, Amersfoort. zondermouwen.com