Trial biking door Melbourne, je moet het maar durven

Eigenlijk bedoeld als off-road sport om met modder aan je kin een parcours aan obstakels te overleven, maar zoals wel vaker vindt zo’n discipline dan toch haar weg naar de ‘urban areas’. De Australische topper op dit gebied Andrew Dickey (interview hier) blijkt een baas.

Eigenlijk bedoeld als off-road sport om met modder aan je kin een parcours aan obstakels te overleven, maar zoals wel vaker vindt zo’n discipline dan toch haar weg naar de ‘urban areas’. De Australische topper op dit gebied Andrew Dickey (interview hier) blijkt een baas. Zijn indrukwekkende skills en omgekeerd evenredige aanwezigheid van de factor angst zijn indrukwekkend.

Deze video is Dickey’s meest recente en werd vorige week uitgegeven onder de naam Black Bike Vol. 1. Vorig jaar publiceerde hij al de film Art of Bike.

    • Jules Seegers