De trailer: Snow White and the Huntsman

Ook Sneeuwwitje deinst niet terug voor een stevige knokpartij tegenwoordig. Weliswaar slaat ze op de vlucht voor de jager, die haar achterna zit in opdracht van de boze koning, die weer de mooiste van het land wil zijn, maar als het moet slaat ze stevig terug. Sprookjesverfilmingen zijn in de mode in Hollywood en wie de trailer ziet van Snow White and the Huntsman begrijpt meteen waarom: sprookjes zijn ideaal bronmateriaal voor het mateloos populair genre van de fantasyfilm, waarin actie, romantiek en een beetje griezelen moeiteloos samenvloeien. Voorwaarde is wel dat het geen moment kinderachtig mag overkomen, want dan zal de doelgroep van adolescenten meteen afhaken. Dat is hier niet het geval, alles ziet er gelikt en spannend uit in de trailer. Charlize Theron is ideaal als de boze koningin. (PdB)