Ondertussen op Selexyz.nl

Titel: Marked For Death – Islam’s War Against The West And MeAuteur: Geert Wilders

256 pagina’s – Blackstone Publishers – 2012

Beschrijving: Na een jarenlange mediastilte zet de Nederlandse politicus Geert Wilders eindelijk eens zijn visie op de islam uiteen. Met achterhaald voorwoord van Hero Brinkman. Geen bronnenregister.

Recensies (7):

MRutte schrijft: ‘Erg gelachen om dit boek. Verder wil ik er inhoudelijk niet zoveel over kwijt. Ik vind dat zelf ook erg vervelend, maar ik kan nu eenmaal niet op ieder boek van Geert ingaan. Niet dat ik het boek afkeur. Of aanbeveel. Of in m’n boekenkast heb staan. Ik heb het geleend, meer niet. Afijn, kijk zelf maar wat je ervan vindt.’ [Vond je deze review nuttig? Ja (0) Nee (1.245)]

MaximeV schrijft: ‘De boodschap van dit boek staat haaks op alle principes die ik koester. Aanrader!’ *****

MartinBosma schrijft: ‘Boek dat ik zelf had willen schrijven! Ik meen ’t. Verdorie, Geert. Valsemunter die je bent.’ **

THolman schrijft: ‘Ik voel mij zeer verwant met dit boek. Vooral de term ‘oorlog’ spreekt me aan. Ik ben democraat in hart en nieren, daar niet van. Maar toch. We zijn allemaal soldaten! In een taalstrijd hè? PS: iets met Theo van Gogh. Maar dit terzijde.’ ****

AlexanderP schrijft: ‘Tsjongejonge, hoe megalomaan kun je zijn? Een boek schrijven met jezelf in de titel! Bah!’ *

Henk&Ingrid schrijft: ‘We hebben dit boek niet gelezen, maar: wat een eye-opener! Nooit geweten dat de PvdA voor het stenigen van vrouwen was. Stop de islamisering! Groetjes uit Venlo.’ *****

HeroB schrijft: ‘Zes jaar mee geschreven aan dit boek. Sta er totaal niet achter. Zodrá het een bestseller is, gooi ik em weg.’ *** [Verstuurd vanaf mijn iPhone.]

Mensen die dit boek kochten, bestelden ook:

Boerka’s in de zorg – Dingen waar we ons pas echt druk om moeten maken’ (F. Agema)

‘Geitenneukers en andere criminelen – Dagboek van een Animal Cop’ (D. Graus)

Koop dit boek nu bij Selexyz!

Filiaal Amsterdam: bestaat niet meer.

Filiaal Rotterdam: bestaat niet meer.

Filiaal Utrecht: bestaat niet meer.

Rob Wijnberg