Sorry Aissati, maar tegen deze Goal van het Weekend kon jij niet op

Pink Panther is hij wel eens genoemd gezien zijn gestalte. En Crouchinho, maar dat is eigenlijk vreemd omdat dit uit het Portugees vertaald ‘kleine Crouch’ betekent. Hoe dan ook, Mr. Roboto maakte onbetwist de mooiste.

Maar voor we zover zijn eerst even langs Brazilië waar Marcus Assuncão (Palmeiras) lekker bezig was. In Rusland deed Kornel Saláta namens FC Rostov van zich spreken. Zijn hupje na de feestvreugde is ontwapenend. En alstublieft: Marcus Berg (HSV) bestaat nog.

Bij Arsenal deze week even geen ‘RVP’ maar wel Mikel Arteta. En in Schotland dacht Celtic bij aartsvijand Rangers alvast kampioen te worden, dat was echter buiten voetbaltechneut Sone Aluko gerekend. Over krakers gesproken, wat deed het pijn in Eindhoven. Voorzet of schot, hij deed gewoon pijn.

Maar Peter Crouch dus: