Speel nu je favoriete zombie-films na met ‘echte zombies’

Screenshot van de zombiejacht van Zed Events

De zombie-apocalypse die je kent uit films als Dawn of the Dead of de serie The Walking Dead vindt daadwerkelijk plaats in het Britse Reading. Opnieuw en opnieuw en voor bijna tweehonderd dollar per keer.

In een groot verlaten winkelcentrum heeft het bedrijf Zed Events een ‘terrifying zombie experience‘ nagemaakt, aldus techblog Mashable. Na een survival- en wapentraining worden de vijftien deelnemers op pad gestuurd met, net zoals in de film, te weinig munitie om de horde ondoden aan te kunnen. Je hebt, volgens Zed Events, stalen zenuwen en een goed stel hersenen nodig om diezelfde lichaamsdelen niet te laten opeten door de bloeddorstige zombies.

Het verslag van Mashable over de Zed Events:

Zed Events heeft ook een zombie-experience in een landhuis in Cheshire opgezet: