Winst voor Feyenoord en Heracles

Feyenoord versloeg vanmiddag uit in Doetinchem De Graafschap met 0-3. Ook Heracles eindigde het duel met drie goals en drie punten tegen FC Utrecht.

Het duel tussen Heracles en FC Utrecht eindigde thuis voor de Almeloërs in 3-1. Hiermee gaf Heracles het bekersucces een vervolg in de competitie. Samuel Armenteros en Ninos Gouriye (2x) scoorden voor de kersverse bekerfinalist. Cedric van der Gun maakte het doelpunt voor Utrecht, dat ruim twintig minuten in ondertal speelde na een rode kaart voor Alje Schut.

De Graafschap nog verder in de verdrukking

Feyenoord drukte De Graafschap vandaag vaster op de laatste plaats, schrijft persbureau Novum. Het werd 3-0 voor de Rotterdammers, na goals in de tweede helft van John Guidetti, Ruben Schaken en Sekou Cissé. Feyenoord had veel moeite met de hekkensluiter van de Eredivisie, maar counterde zich naar de zege.

AZ Alkmaar speelde eerder vanmiddag met matig spel RKC weg met 1-0 door een doelpunt van Guðmundsson.

Op dit moment spelen Ajax en PSV in Amsterdam, rond 18.15 uur is deze wedstrijd afgelopen.

Dit is nu de tussenstand in de Eredivisie.