Langs een route vol verscheurde families

In veertig weken trok fotograaf Kadir van Lohuizen (1963) langs de Pan-American Highway, van het zuiden van Vuurland naar Alaska. Onderweg bezocht hij de migrantenfamilies die hij ontmoette. In deze krant vertelde hij hun verhaal in een tweewekelijkse rubriek.Hier besluit Van Lohuizen het project met een terugblik.

Sonia Vanegas Munoz works as a domestic worker in Beverly Hills. She earns $10 per hour. Sonia left in 2005 for Los Angeles to find work, because the family wasn't managing financially. Her children and husband: Carmen Elena (26), Irving Ernesto Rosales (23), Nancy Jasmin Rosales (15) and their father Ernesto Rosales Guillen (47) live in Iberia, San Salvador. Irving started the Iberia Breakdance Club. He lives in Iberia a dangerous area dominated by gangs in San Salvador. Irving hopes with his initiative to get kids of the street and not join the gangs. His sister Nancy Jasmin Rosales (15) is also part of the breakdance group. They live together with their father Ernesto Rosales Guillen (47).