Kidsflits

Willemspark

Villa Achterwerk herhaalt in twee marathonuitzendingen de grappige rijke kinderenserie Willemspark. Annabel (10) walgt van haar Poolse au pair en baalt dat ze nog geen bh aankan en Mees vraagt zich af of hij een ‘billenman’ is.

Leeftijd: vanaf 7 jaar

Zaterdag, Ned. 3, 11.30-13.05 uur en zondag Ned. 3, 11-15-12.55 uur

Far til fire – pa Japansk

Deense film over een alleenstaande vader met vier kinderen en een maffe oom. In deze film krijgt de familie Japanse buren. Er worden veel grapjes gemaakt over eetstokjes, bonsaiboompjes en karaokeliedjes.

Nederlands gesproken.

Leeftijd: vanaf 6 jaar.

Zaterdag, Ned. 3, 15.30-16.45 uur

I rymden finns inga känslor

Hij is lief maar doet soms een beetje vreemd. De Zweedse tiener Simon heeft het syndroom van Asperger en reageert daarom een beetje traag op de wereld om hem heen. Toch probeert hij in deze film een vriendin voor zijn broer Sam te vinden.

Leeftijd: vanaf 10 jaar

Zondag, Ned. 3, 15-30-16.45 uur