Dat zeg ik, tsjakkaaa!

Gamma haakt lekker in op de actualiteit om een nieuwe rookmelder aan de man te brengen. En wel met een mooi staaltje intertekstualiteit in de richting van Emile Ratelband, niet langer alleen bekend als overenthousiaste positiviteitsgoeroe, maar ook als brandstichter.

Ratelband is gearresteerd omdat hij drie jaar geleden zou hebben geprobeerd een wanbetalende onderhuurder weg te jagen met een brandbom. Door de oerkreet die hem beroemd heeft gemaakt paginagroot te koppelen aan een rookmelder, komt Gamma met een edgy campagne waar de Metrolezers vanochtend niet omheen konden.

Twitter avatar gonniespijkstra Gonnie Spijkstra ‘Tsjakkaaa’. Gamma newsjackt de arrestatie van Emile Ratelband. Met een rookmelder: http://t.co/w82RXU5h
Twitter avatar Lee_Plaschek Lee Plaschek Na de Elfsteden-tochtstrip.. Heeft #Gamma weer een lekker inhakertje op de actualiteit! http://t.co/Gl7fQKo7

Er is ook reclame waar Ratelband wel zijn medewerking aan verleent, maar dat is naar onze ongezouten mening toch minder scherp:

http://www.youtube.com/watch?v=fH32n1FeGSA