Uit voor kinderen

Grote Kunst

Bij Museum De Paviljoens kun je van bijzondere kunstfilms zien van beroemde kunstenaars als Christiaan Bastiaans, Mounira Al Solh en Jasper van den Brink. De films zijn speciaal gemaakt voor kinderen van 2 tot 8 jaar. Het zijn kunstfilms die zijn uitgebracht onder de naam Grote Kunst voor Kleine Mensen. Opening 25 maart om 15.00 uur. www.depaviljoens.nl

Toon Tellegen

Schrijver Toon Tellegen komt achter zijn schrijftafel vandaan en vertelt samen met drie muzikanten het verhaal Morgen was het feest, dat gaat over de vier seizoenen in het bos van de dieren. 1 april, 15.00 uur, Felix Meritis. www.felixmeritis.nl

Theaterfestival

Tweetakt is het jeugdpodiumkunstenfestival van Nederland waar je ook Vlaamse en internationale voorstellingen kunt zien. 23 maart t/m 1 april in Utrecht. www.tweetakt.net