Woordenschat

Ook ik ben al weken in de ban van Wordfeud. Een spelletje met een gezellige chatfunctie voor vrienden. Ik verbaas me ieder keer over de Wordfeud- woordenschat. Woorden waar ik nooit op zou komen, worden achteloos gelegd en geaccepteerd door de Wordfeud-server. Via de chat uiten we onze frustraties en bespreken elk woord dat het

Ook ik ben al weken in de ban van Wordfeud. Een spelletje met een gezellige chatfunctie voor vrienden. Ik verbaas me ieder keer over de Wordfeud- woordenschat. Woorden waar ik nooit op zou komen, worden achteloos gelegd en geaccepteerd door de Wordfeud-server.

Via de chat uiten we onze frustraties en bespreken elk woord dat het niet haalt.

Wanneer ik het woord ‘tros’ leg, blinkt meteen het chatlampje op. Mijn vriendin: „Goh, jouw tros accepteert hij wel, maar mijn vara pakt-ie niet!”

Mirjam Knoll