Uitgesproken

NOVUM101:SAMSOM MOGELIJK FRACTIEVOORZITTER PVDA:DEN HAAG;15MAR2012- ***ARCHIEFFOTO 13MRT2012*** Vrijdagmiddag wordt bekend gemaakt welke van de vijf kandidaten volgens de leden van de PvdA fractievoorzitter van de partij in de Tweede Kamer moet worden. Foto: Diederik Samsom in de Tweede Kamer dinsdagmiddag. Novum/dh/str.Dirk Hol
NOVUM101:SAMSOM MOGELIJK FRACTIEVOORZITTER PVDA:DEN HAAG;15MAR2012- ***ARCHIEFFOTO 13MRT2012*** Vrijdagmiddag wordt bekend gemaakt welke van de vijf kandidaten volgens de leden van de PvdA fractievoorzitter van de partij in de Tweede Kamer moet worden. Foto: Diederik Samsom in de Tweede Kamer dinsdagmiddag. Novum/dh/str.Dirk Hol Novum DIRK HOL

Ik vind jou wél aardig!

Nieuwe PvdA-leider Diederik Samsom legt in PowNews aan Rutger Castricum het verschil uit met zijn voorganger Job Cohen.