Kidsflits

Serie: Docklands

Achtdelige serie over de tweeling Arend en Zus. Zij wonen op een scheepswerf in het havengebied bij hun pleeggezin, de familie Kater, en hebben een hechte groep vrienden. Ze gebruiken de docklands, het ruige havengebied, als speelplaats. Als hun biologische moeder Arend en Zus terug wil zet dit hun leven op zijn kop. Deel 1 t/m 4 worden op zaterdag uitgezonden, deel 5 t/m 8 zondag.

Zaterdag, Ned. 3, 11.30-13.15 uurZondag, Ned. 3, 11.20-13.00 uur

De BZT-show

In de BZT-show vervullen Pepijn Gunneweg en Jetske van den Elsen wensen van kinderen. Vandaag komt Evert ten Napel langs.

Zaterdag, Ned. 3, 17.45-18.45 uur

Film: Bon voyage

Als het gezin Verbeek op het punt staat op vakantie te gaan naar Frankrijk belt een arts op. Het gaat niet zo goed met opa Bob (Hans Croiset), de vader van Tine (Anneke Blok). Ze besluiten thuis te blijven. De gezinsleden moeten zien om te gaan met het niet doorgaan van hun vakantie, maar vooral met de terminale, door opa verzwegen ziekte.

Zondag, Ned. 3, 15.30-16.55 uur