Addy voor de massa

Een beetje modeontwerper doet tegenwoordig een keer wat betaalbaars voor een grote keten. En niet alleen grote internationale namen als Marni, Lanvin en Versace (een paar van de merken die collecties maakten voor H&M). Na Spijkers en Spijkers en Jan Taminiau (beiden Claudia Sträter), Frans Molenaar (C&A) en Mart Visser (V&D) heeft nu ook de Nederlandse Addy van den Krommenacker, ontwerper van glamourous, overdadige feestjurken, een geste naar het ‘grote publiek’ gemaakt. Vanaf 30 maart zijn bij Steps zestien jurken van zijn hand, inclusief een korte trouwjurk te koop, allemaal geïnspireerd op ‘de stijl van de Italiaanse vrouw’ – Van den Krommenackers atelier zit in Milaan en hij showde een aantal keer in Rome, vandaar.

Prijzen vanaf 69,95 euro, trouwjurk 249,95 euro, exclusief sluier.