‘Op zoek naar iets nieuws’

Manager bij ING.

Foto’s Olivier Middendorp

„Ik vind het heerlijk om hier rond te kijken’’, zegt Johnny Boedhoe. ,,Om de vier jaar heb ik een nieuwe uitdaging nodig. Na zo’n periode moet je gewoon weer wat anders gaan doen. Ik ben me hier vandaag dan ook op diverse partijen aan het oriënteren. In mijn droombaan wil ik mensen motiveren en kennis kunnen overgeven. Want het allerbelangrijkste van een onderneming zijn de mensen. Daar wil ik ook in een volgende functie graag in investeren.’’ Boedhoe heeft „niet echt een boodschap” aan het gepraat over de economische crisis. ,,Een moeilijke markt is niet meer dan sentiment. Het gaat erom de juiste personen op de juiste plekken te hebben. Als manager moet je die personen alles geven wat ze nodig hebben, maar je moet ze niet gaan vertellen hoe het moet. Ik geef je een voorbeeld: als een monteur mijn auto komt maken, ga ik hem toch ook niet vertellen hoe hij dat moet doen?’’