Real Madrid plaatst zich makkelijk voor kwartfinales Champions League

Real Madrid's Cristiano Ronaldo (C) celebrates after scoring against CSKA Moscow during their Champions League round of 16 second leg soccer match at Santiago Bernabeu stadium in Madrid March 14, 2012. REUTERS/Juan Medina (SPAIN - Tags: SPORT SOCCER) REUTERS

De Spaanse voetbalclub Real Madrid heeft gisteravond eenvoudig de kwartfinales van de Champions League bereikt. De Spanjaarden wonnen thuis met 4-1 van CSKA Moskou. Dat was genoeg na het 1-1 gelijkspel in Moskou, drie weken geleden. Voor de Madrilenen scoorden gisteren Gonzalo Higuaín, Cristiano Ronaldo (tweemaal) en Karim Benzema. Zoran Tosic maakte het doelpunt voor de Russen. Toen deze krant naar de drukker ging was de andere achtste finale, Chelsea-Napoli, nog niet afgelopen vanwege de verlenging. De zeven ploegen die zich hebben geplaatst voor de kwartfinales zijn Apoel Nicosia, AC Milan, Bayern München, FC Barcelona, Benfica, Olympique Marseille en Real Madrid. De laatste club komt uit het duel tussen Napoli en Chelsea. NRC