Levensliederen en leverworst op het feestje van Ali B

Lekker Hollands. Daarmee vang je de afterparty van Ali B’s Concert Zonder Naam in twee woorden. De kelder van Paradiso in Amsterdam is er speciaal voor versierd. Oude kleedjes op tafel, schalen met leverworst en zilveruitjes. Met de welbekende Hollandse vlaggetjes. En voor iedereen een eigen zitplaats, aangegeven op briefjes.

Deze bank is gereserveerd voor drie sterren van het levenslied. Bonnie St. Claire, van ‘Dokter Bernhard’. Corry – ‘Huilen Is Voor Jou Te Laat’ – Konings. En ‘Ben Ik Te Min’-zanger Armand. Behalve het levenslied hebben ze nog iets gemeen: ze traden allemaal op met rapper Ali B in zijn programma Ali B Op Volle Toeren.

En afgelopen dinsdag stonden ze weer met de rapper op het podium. Tijdens het Concert Zonder Naam brachten ze hun lied ten gehore in de versie van Ali B. Voor de camera’s, want de TROS wijdt er een vierdelige reallifesoap aan.

Fotograaf Martijn van de Griendt trof de bank zo aan. Hebben Bonnie en Corry gevraagd of ze naast elkaar mochten zitten? Of is er gesjoemeld met de kaartjes, en moest het eigenlijk Armand-Bonnie-Corry zijn – ABC?

Hoe de afterparty is geweest, is vanaf zaterdag 24 maart te zien bij de TROS. Dan is te zien of iedereen netjes op zijn plek zat.