Waar is Lanoye? #1

Foto Petra Noordkamp / Athenaeum

NRC Boeken volgt Tom Lanoye deze Boekenweek op de voet. We houden onder meer nauwlettend in de gaten hoe zijn handtekening zich door het vele signeren ontwikkelt. Daar kan u bij helpen! Stuur ons uw gefotografeerde schutblad.

Vandaag, op de eerste dag van de Boekenweek, is Tom Lanoye volgens het officiële programma in Amsterdam, Utrecht en Breda. De eerste foto’s van zijn toernee, afkomstig uit Amsterdam, zijn gemaakt door Petra Noordkamp, werkzaam bij het Athenaeum Nieuwscentrum. Op de Facebookpagina van Athenaeum staan nog meer foto’s.

Om te zien waar Tom Lanoye is, heeft NRC Boeken een speciale Google Maps aangemaakt. Aanvullingen zijn welkom!


Lanoye Positioning System weergeven op een grotere kaart

Omdat Lanoye verschrikkelijk veel exemplaren van het Boekenweekgeschenk zal signeren, houdt deze blog bovendien bij het het handschrift van Lanoye zich ontwikkelt. Het uitgangspunt vormt de signeersessie bij Athenaeum Boekhandel, vanmiddag. Toen zag zijn handtekening er zo uit:

Dit exemplaar van het Boekenweekgeschenk werd gesigneerd in Athenaeum Boekhandel op het Amsterdamse Spui.Dit exemplaar van het Boekenweekgeschenk werd gesigneerd in Athenaeum Boekhandel op het Amsterdamse Spui.

Heeft u een gesigneerd exemplaar van Lanoye ontvangen? Maak er een foto van en stuur die ons op.

UPDATE 15:39 Op dit moment is Lanoye aan het signeren in Utrecht!