Dit is de beste Mr. T-shirt reclame die je vandaag gaat zien

Beeld: screenshot Youtube.com

Mr. T, onze favoriete met juwelen behangen lid van The A-Team, duikt toch steeds weer op in de meest malle reclames. Dit keer deelt hij het scherm met actrice Anna Faris in een reclame voor kledingmerk Old Navy.

Iedereen heeft er wel eens last van: slecht zittende T-shirts. Daar hebben ze bij het Amerikaanse kledingmerk Old Navy wat op gevonden. Daar hebben ze nu namelijk “the greatest, most softest, best-fitting tee in the history of everything” uitgevonden. En hoe beter deze uitvinding kracht bij te zetten dan ‘naamgenoot’ Mr. T in te schakelen voor een promofilmpje. Of, zoals hij het zelf zegt:

“Ol’ Navy wisely invested a trillion and a half dollars in my new Tee-machine to create the best T-shirt of all time!”

En hoe gaat dan dan? Je oude T-shirt wordt in de machine opnieuw gevormd naar je lichaamscontouren. Daarna krijgt elk shirt een ‘deep T-shirt massage’ om de stof superzacht te maken, uitgevoerd door Mr. T himself!

Anna Faris doet voor hoeveel last ze vroeger had van slecht zittende T-shirts en hoeveel beter haar leven nu is dankzij de nieuwe shirts. Ohja, alle mogelijke woordgrappen met ‘tee’ worden ook absoluut niet geschuwd.

http://youtu.be/fTWTl-6qSSE

Nog meer Mr. T-reclames? Kijk eens naar deze van Snickers, en die van World of Warcraft, en deze van de Flavour Wave.