Simone van der Vlugt

Amsterdam-Het boek Op klaarlichte dag van Simone van der Vlugt heeft de NS Publieksprijs gewonnen. Met een kwart van de stemmen ging Van der Vlugt voor de volle overwinning. De schrijfster kreeg in het Amsterdamse Concertgebouw een geldbedrag van 7500 euro, een sculptuur van Jeroen Henneman en een treinabonnement. Het verhaal gaat over een jonge vrouw die op de vlucht is voor haar gewelddadige ex-vriend.
Amsterdam-Het boek Op klaarlichte dag van Simone van der Vlugt heeft de NS Publieksprijs gewonnen. Met een kwart van de stemmen ging Van der Vlugt voor de volle overwinning. De schrijfster kreeg in het Amsterdamse Concertgebouw een geldbedrag van 7500 euro, een sculptuur van Jeroen Henneman en een treinabonnement. Het verhaal gaat over een jonge vrouw die op de vlucht is voor haar gewelddadige ex-vriend. Dijkstra bv

Simone van der Vlugt

„Galajurk in de kast, kappersafspraak (haar omhoog), kaartjes binnen, ik ben er klaar voor! #Boekenbal”