Oproep: volg Tom Lanoye deze Boekenweek op de voet

Heeft u schrijver Tom Lanoye gezien? Heeft u zijn handtekening in uw Boekenweekgeschenk? Draag dan bij aan ons online archief: het Lanoye Positioning System (LPS)! De komende dagen reist Tom Lanoye van Middelburg naar Groningen en weer terug: 800.000 mensen willen graag zijn handtekening in het boekenweekgeschenk. Maar hoe ziet die handtekening er straks, na

AMSTERDAM - Het boekenweekgeschenk komt dit jaar voor het eerst ook in Belgi‘ uit. Het boek -Heldere Hemel- van de Vlaamse schrijver Tom Lanoye (foto) zal behalve in Nederland ook in Belgi‘ worden uitgedeeld.
AMSTERDAM - Het boekenweekgeschenk komt dit jaar voor het eerst ook in Belgi‘ uit. Het boek -Heldere Hemel- van de Vlaamse schrijver Tom Lanoye (foto) zal behalve in Nederland ook in Belgi‘ worden uitgedeeld.

Heeft u schrijver Tom Lanoye gezien? Heeft u zijn handtekening in uw Boekenweekgeschenk? Draag dan bij aan ons online archief: het Lanoye Positioning System (LPS)!

De komende dagen reist Tom Lanoye van Middelburg naar Groningen en weer terug: 800.000 mensen willen graag zijn handtekening in het boekenweekgeschenk. Maar hoe ziet die handtekening er straks, na 17 dagen signeren, uit?

Was u (bijvoorbeeld) afgelopen zaterdag in De Bijenkorf en liet u een boek door Lanoye signeren? Stuur ons een foto van het schutblad, dan kunnen wij bijhouden of het handschrift van de auteur in de loop van de week lijdt onder de vele signeersessies. Of heeft u hem op een speciale manier op de foto gezet? Stuur ons de foto.

De blog van NRC Boeken heeft een Google Map aangemaakt, het Lanoye Positioning System. Op deze kaart worden alle bij ons bekende locaties vermeld waar Tom Lanoye de komende Boekenweek zal zijn. Dit is het LPS zoals dat nu bij ons bekend is:


Lanoye Positioning System weergeven op een grotere kaart

Ziet u Lanoye op een andere plek? Stuur ons een bericht. Wij verzamelen alle foto’s (van handtekeningen) en komen na de Boekenweek met een waterdichte analyse: wat doet het met je om duizenden boeken te signeren in 17 dagen?