'Ik loop er speciaal voor om'

Amsterdam 13-03-2012 Dagblad De Pers houdt met ingang van 1 april 2012 op te bestaan Foto NRC H'Blad Maurice Boyer
Amsterdam 13-03-2012 Dagblad De Pers houdt met ingang van 1 april 2012 op te bestaan Foto NRC H'Blad Maurice Boyer

Antoinette Doesborgh (51) baalt als een stekker. Ze is een liefhebber van feiten, zegt ze, en die vindt ze in andere gratis kranten niet. „Ik begin de dag altijd met Spits. Daar blader ik zo fladder, fladder, doorheen. Die gooi ik meteen weg. Pas daarna begin ik aan De Pers – als ik hem tenminste ergens te pakken kan krijgen. Ik loop er speciaal voor om. De bakken op het station zijn bijna altijd leeg. De Pers is een echte krant. Daar ga je voor zitten. Je kunt erin lezen. Er staan artikelen in met diepgang. Niet alleen maar entertainment.”